Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Faaborg Fjord, Mødested

Møde & konference

På Hotel Faaborg Fjord har vi et kreativt team, der skaber unikke oplevelser til alle typer konferencer, events og møder. Vi tænker alternativt med udgangspunkt i den enkelte gruppe af gæster og giver pauserne et ekstra boost, da det øger deltagernes udbytte og den samlede oplevelse markant.

På Hotel Faaborg Fjord har I mulighed for at skifte scene i løbet af dagen og tage gæsterne med i skoven, på stranden, i strandbaren eller I kan nyde kaffen i veterantoget med afhentning ved hotellets egen perron.

Forestil dig hyggeligt samvær ved et væld af temabarer, der blandt andet byder på selv-grillede s´mores, varm chokolade med alverdens tilbehør eller selvkreérede økologiske isvafler med topping. Du kan også skabe en helt unik oplevelse for dine gæster og lade dem hoppe i badekåbe og tøfler og nyde nogle timers afslapning i vores Spa & Wellness afdeling med forkælelse for krop og sjæl.

Dagen kan afsluttes i vores stemningsfyldte strandbar med hyggemusik, special øl, vin og lækre cocktails. Måske ville vores ‘Tømmermænds Bar’ give mening dagen derpå.

Vi skræddersyr jeres arrangement med optimal udnyttelse af vores fantastiske omgivelser, hvor både forplejning og oplevelser er i særklasse. Vi sørger for, at tidsplaner overholdes, og at logistikken fungerer perfekt, så I kan koncentrere jer om de vigtige ting – jeres kursister.


Hotellets faciliteter er professionelle, nyrenoverede og optimeret såvel inde som ude, og vi stiller teknisk assistance til rådighed ved enhver konference. Mulighederne er mange, og vi skaber sammen en helstøbt og mindeværdig oplevelse for dine gæster på Hotel Faaborg Fjord - Spa & Konference.

Kontakt vores team i dag og få kreativ sparring til jeres fremtidige møder, kurser og konferencer. Kontakt os på info@hotelfaaborgfjord.dk eller ring på 62611010 og hør mere.

Møde & konference

★★★★ efter klassificationskravene

Gratis Parkering

4 Clever el-bil ladestandere

Mødestedsklassificeret

Maks. siddepladser i teaterarrangement (700)

Antal gruppeværelser (7)

Antal mødelokaler (7)

Maks. i banket (440)

Maks. i klasse (440)

126 Dobbeltværelser og 2 Suiter, alle med egen balkon eller terrasse
Senge (256) opredninger mod forespørgsel og betaling

Chromecast på alle TV på værelser

moderne AV- og it-faciliteter, projektor, trådløs udskrivning, sekretariat

Green Key

Trådløst internet (fibernet)

Spa & Wellness mod betaling

Fitness, Petanque, 12 hullers Krolfbane

Egen strand med badebro og strandbar

Mulighed for lån af cykler

Aflåst cykelgarage

Restaurant, Bar & Lounge områder

Skov, Bålplads & 2 Shelters