©  Foto:

Hotel Skrøbelev Gods – luksus i herskabelige omgivelser

Om du trænger til et romantisk weekendophold, drømmer om et gourmetophold med gin- eller vinsmagning, skal holde bryllup, fest, møder eller kursus/konference - så danner Hotel Skrøbelev Gods den perfekte ramme.

Når du river et par dage ud af kalenderen og drager mod Skrøbelev Gods med dit livs udkårne eller et par gode venner, kan du roligt forvente, at der foran dig ligger en totaloplevelse. Den inkluderer både lækker mad, service i topklasse og en stemning, der emmer af historie og luksus.

Her er det altid gæsten, der er i fokus. I Riddersalen, hvor du f.eks. indtager en lækker to- til femretters menu om aftenen, er bordene dækket op med stearinlys og flotte blomster.

I de nyrestaurerede dobbeltværelser og suiter er den historiske stil - som på resten af godset - bevaret. Skrøbelev Gods er kendt for de fantastiske suiter med stuk i loftet og smukke marmorbadeværelser med jacuzzi. Alternativt kan man vælge et lækkert dobbeltværelse med massivt egetræsgulv og hyggepejs. Stilen er gammel og romantisk, for den skal jo passe til omgivelserne - her er ikke noget moderne minimalisme. Så det er lidt en tidslomme. Samtidig har gæsterne selvfølgelig alle moderne faciliteter til rådighed.

Du bor tæt på købstaden Rudkøbing, ligesom du heller ikke er langt fra Valdemar Slot eller de vilde heste. Den fantastiske natur i omegnen indbyder til både strandture, cykling og lange gåture, hvor du kun hører fuglenes kvidren. Der er med andre ord lagt op til uhøjtidelig hygge, skønt man befinder sig på et storslået sted.

Ønsker du en romantisk overnatning eller weekend på Skrøbelev Gods, er det en rigtigt god idé at bestille i god tid, for efterspørgslen på denne smukke perle er stor.