Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Svendborg, Mødested

Midt i Danmark ligger Hotel Svendborg, som flere år i træk er nomineret til Årets Konferencecenter.

Hotel Svendborg tilbyder lokaler med plads til 300 gæster, med professionelt teknisk udstyr og forplejning af høj kvalitet. 

Et konferencehotel i hjertet af Svendborg   

Hotellet er placeret få minutter fra motorvejen og banegården. Det er desuden placeret midt i hjertet af den sydfynske havneby. Det giver unikke muligheder for at tilføre dit møde eller konference noget helt særligt. Lige uden for døren kan gæsterne nyde den hyggelige by. Og alt er tæt på – havn, strand, skov og de skønneste små gader i den lille købsstad. 

Oplev Svendborg og det Sydfynske Øhav   

Deres placering i hjertet af Svendborg, giver dig mulighed for at benytte det fantastiske lokalområde til at tilføre dit møde eller konference en social dimension med alt fra sejlture i det sydfynske øhav, vinsmagning hos den lokale vinbonde eller en quiz i sydfynske specialiteter hos den lokal restauratør – alt er muligt i de skønneste omgivelser. Se deres liste med teambuilding og aktiviteter her

På Hotel Svendborg skabes rammerne for jeres møder og konferencer, så de faglige og sociale relationer opstår og styrkes.

Kom til Svendborg – og få en bid af Sydfyn med hjem.