©  Foto:

Juleøen Langeland

Julen på Langeland er en tid hvor vi hygger os ~ sammen

Julehygge til os alle ~ sammen

Juletid er lig med samvær med vores nærmeste og utallige juletraditioner. Det er de små detaljer, der gør juleoplevelsen på Langeland helt speciel. Uanset om du deltager i julekoncerter eller besøger vores hyggelige caféer og restauranter, vil du mærke den varme og indbydende atmosfære, der gør juletiden på Langeland til noget særligt.

LÆS MERE PÅ LANGELAND.DK/JUL

Julekøbing 2021

Køb julegaverne i Julekøbing 

I december måned forvandler købstaden Rudkøbing sig til Julekøbing, her finder du varm julestemning, god service og julegaver til hele familien.
- Husk  at er der altid gratis parkering i Rudkøbing.

Langelandske historier til hyggen indendøre

Skal der bages småkager, klippe klistres eller noget helt tredje? Så er der rig mulighed for at dykke ned i øens mange podcasts og lydfortællinger. Historierne kan selvfølgelig lyttes til mens du er på tur, men de er bestemt også værd at nyde hjemme fra sofaen. 

Julemarked Langelandsfortet

Julemarkeder på Langeland & Strynø

På Langeland findes der mange traditionsrige julemarkeder. De har hver især deres eget særpræg og er hver for sig en eventyrlig oplevelse julehygge. På øens mange julemarkeder finder du alt fra skøn julepynt, lokale julegaver og sågar årets juletræ. Find alle julemarkeder samt datoer her