©  Foto:

Kirsten Thune - Billedkunstner

Billedkunstner Kirsten Thune maler både på lærreder, kopper, fade og krukker

Sikker farvesans

”Kreativitet har altid været en del af mit liv. Jeg startede med at male med olie, men akrylen passer bedre til mit temperament. Inspirationen til at male kommer fra alt omkring mig - fra stemninger eller fra leg med farver og motiver på papir, lærred eller bambusfade.

Jeg har ikke nogen bestemt malestil, men det kommer måske en dag. Jeg er nysgerrig og har lyst til at afprøve forskellige stilarter. Jeg holder af det rolige udtryk, jeg får frem i mine fuglebilleder, men jeg holder også af at hænge et lærred med knaldfarver op på mine vægge. Mine skåle kan være lidt voldsomme med de stærke farver, men de passer rigtig godt ind i moderne hjem.” – Kirsten Thune

Biografi

Kirsten Thune kommer oprindeligt fra Fredericia-egnen og har boet 11 år i Bruxelles, hvor hun bl.a. studerede på Académie Beaux-arts. Nu er hun landet i Tullebølle midt på Langeland. 

Thune har udstillet i Bruxelles, på Langelands Bibliotek, Svendborg Gymnasium, Bankdata i Fredericia, Sydbank i Åbenrå og i Kunstforeningen Carl Nielsen i Nr. Lyndelse.