©  Foto:

Lotte Kibsgaard Keramik

Lotte Kibsgaard arbejder mest i stentøj og har en legende tilgang til kunsthåndværket. Inspirationen finder hun ude i den langelandske natur.

Håndlavet keramik

Lotte er uddannet indenfor Design og Antropologi og er først begyndt at arbejde i keramik i 2018. Lotte laver større skulpturer og hun drejer krus, skåle og andet lækkert keramik. Keramikken er unika, og alle Lottes ting har et råt og anderledes udtryk. Alle glasurerne blander Lotte selv. Her kan du helt sikkert finde lige den ting du står og mangler. Lotte er altid hjemme så kig ud på halen, nyd havudsigten og besøg Lottes butik og værksted.  Alt 2. sortering står udenfor på gaden i Lottes store gadebod der er åben 24/7. Her sælges alt til meget billige penge.

Biografi

Lotte Kibsgaard flyttede fra  København til Langeland i 2020 med drømmen om et eget keramikværksted, som er blevet realiseret i den smukt beliggende bolig på Halevejen 19, Ristinge halvøen. Lotte Kibsgaard er multikunstner og har en lang fortid bag sig som Kostumier, Tekstildesigner og Billedkunstner i København.

Besøg Lotte Keramik

Du er velkommen til at besøge værkstedet og se Lottes keramik og tekstil designs. Desuden kan du besøge Lottes populære gadebod der har åbent 24/7.

Her kan du købe 2. sorteringskeramik til meget billige penge. Mangler du overnatning kan du overnatte i Lottes B&B.