©  Foto:

Naturama

På Naturama kan du opleve kæmpe hvalskeletter, hundredvis af fugle, isbjørne, ulve og vildsvin. Alt sammen opsat som en totaloplevelse med lys, lyd og film. Caféen på museet byder på lækre madoplevelser for store og små. På de mange terrasser kan man nyde solen og der er masser af plads til legende børn.

Særudstillnger 2023

ÆG

Årets første særudstilling på Naturama viser fantastiske eksempler på de mange variationer af fugleæg - fra helt runde til aflange, fra hvid til stærke farver og smukke mønstre.

Fugleæg har været mål for ægsamlere. Æggene har inspireret til dyrebare kunstgenstande og malerier skabt af den verdenskendte fuglemaler Johannes Larsen, der også kan opleves i særudstillingen.

Rock Fossils on Tour (fra 1. april 2023)

Hvad har gamle forsteninger og rock&roll tilfælles? Masser! Jag¬germeryx var f.eks. et pattedyr, som gik rundt på jorden for mange millioner år siden. Den er opkaldt efter selveste Mick Jagger! Dyb¬havskrabben Macrostylis metallicola er opkaldt efter danske Lars Ulrich – trommeslageren fra Metallica, som måske nok selv minder om en energisk krabbe bag trommesættet.
I udstillingen Rock Fossils har Naturama sat rock og forsteninger på programmet. Oplev de fascinerende gamle fossiler, lyt til musikken og find ud af, hvorfor forskerne bruger rockmusikken, når forsteningerne skal navngives.

Naturama’s rundvisere står altid klar med gode historier og aktiviteter.

Vi ønsker at du med dit besøg bliver inspireret til at passe på naturen. God fornøjelse!