©  Foto:

Svendborg Bibliotek

Svendborg Bibliotek har mange forskellige aktiviteter og tilbud til alle aldre året rundt. 

Svendborg Biblioteks hjemmeside finder du materialer, forfatterarrangementer, workshops, foredrag og aktiviteter for både børn og voksne.

CREATE Festival

Svendborg Bibliotek er vært for CREATE Festival, som hvert andet år i uge fem skaber oplevelser indenfor genrerne tegneserier, spil og animation for gæster og kunstnere fra hele verden.

Digterhjem

Svendborg Bibliotek administrerer Bertolt Brechts Hus i Skovsbo, som udlejes til skriveophold og arrangementer, samt Johannes Jørgensens Hus i Fruestræde, som holder åbent for besøgende 10 måneder om .

Digterrute – lydvandring med Johannes Jørgensen

Du kan komme tæt på digter og æresborger i Svendborg Johannes Jørgensens liv og værk i Johannes Jørgensen-digterruten, som via din telefon og et par gode høretelefoner fører dig gennem Svendborg by til lyden af fortælling, poesi og nykomponeret musik.

Tag med familien på eventyr i den sydfynske natur

I app-en Natureventyr finder du en række børnevenlige udflugter i Svendborg by og nære natur. Natureventyrene er udformet som en slags skattejagt og kan tilgås via din smartphone året rundt.

Lokalbiblioteker

Svendborg Biblioteks seks lokalbiblioteker i Gudme, Skårup, Vester Skerninge, Stenstrup, Lundby og på Thurø har åbent for selvbetjening alle dage og med betjening en dag om ugen.