©  Foto:

Den Gamle Krarup Skole

Den Gamle Krarup Skole - Bed & Breakfast i hjertet af Fyn

Huset er en gammel skolebygning fra 1805, og ligger ved den vestlige fod af den let skrånende kirkebakke i den dejlig landsby Krarup. Vi tilbyder ikke kun overnatning med morgenmad, men også forskellige arrangementer i løbet af året og en lille butik hvor du kan købe sæsonbestemte varer fra den naturligt dyrkede baghave. Huset er omgivet af en hyggelig have, som vores gæster er velkomne til at benytte, samt legeudstyr til børn. Du er også velkommen til at fodre vores dyr, samle æg i hønsehuset og høster frugt og grønsager.

Området er navnlig kendt for sine mange flotte slotte og herregårde (fx Egeskov Slot) og enestående kulturlandskab samt den smukke natur. Sydpå er der et stort skovområde med et fantastisk sølandskab, der indbyder til en hyggelige vandre-, cykel- eller ridetur.

B&B`s værelser blev bygget på en sådan måde, at den charmerende stil fra den gamle skole blev bevaret.

  • Værelse 1 “Bibliotek” (dobbeltværelse med 1 seng 2x2m til maks. 2 personer)
  • Værelse 2 “Skolestue” (2 senge, hver 1,60x2m til maks. 4 personer)
  • Fælleskøkken “Træskogang”
  • Fællesbadeværelse “Koksrum”

Morgenmad

Der serveres en varieret morgenmad i form af en buffet på det ønskede tidspunkt. Buffeten består af forskellige hjemmelavede rundstykker, der er anrettet med pålægmix, ost, honning, hjemmelavet marmelade og kogte æg fra vores egen lille flok høns. Der er også et udvalg af mysli med yoghurt og frisk mælk fra den lokale bondegård. Derudover er der altid gratis kaffe og te og frisk frugt til rådighed i køkkenet. I sommersæsonen kan du være heldig, at få friske økologiske jordbær fra haven. Der er altid mulighed for individuelle aftaler, især hvis du lider af allergier eller ønsker at spise vegansk/vegetarisk kost.