©  Foto:

First Camp Bøjden Strand

First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til en fantastisk og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland. First Camp Bøjden Strand giver dig, som gæst, alt det du har behov for på en dejlig campingferie – og mere til.

Vi tilbyder den flotteste udsigt ud over det sydfynske øhav. Derudover tilbyder vi underholdende og lærerige legepladser fra Kompan. Her er plads til børn i alle aldre. Vi har lækre hytter og generelt fantastiske forhold til dig og din familie og Jeres campingvogn.

På badestranden er kæmpe vandlegeplads og flydebro. Mange campinggæster ønsker at benytte muligheden for at sejle, her er campingpladsen i Bøjden også i top – vi har de bedste pladsforhold til både. Campingpladsen ligger i Helnæsbugten og derved i sikkert farvand. First Camp Bøjden Strand tilbyder mange aktiviteter for både børn og voksne. Hjertelig velkommen!