©  Foto:

Hjortø Havn

Læg til ved den lille ø midt i Øhavet, med mange muligheder.

Øen er et meget lille lokalsamfund med blot en håndfuld fastboere. I de øvrige huse på øen nyder feriegæster og ø-entusiaster det nære ø-liv på Hjortø.

Havnen har ca. 20 bådpladser og der er en fin servicebygning med toilet, bad og rindende vand. 

Havnen har få faciliteter, men er en storslået oplevelse. Her er ingen butikker eller spisesteder – og det har også sin charme. Husk derfor at medbringe jeres fornødenheder om bord.

Har man børn om bord, der synes, at en overnatning i shelter kunne være en sjov oplevelse, er det muligt at booke et af havnens shelters. Her er også en lille teltplads.

I det historiske fiskerhus på havnen kan I købe en kølig is i sommervarmen. Bygningen er både servicebygning og museum, hvor man får et fint indblik i øens historie og de slægter, der har sikret øens overlevelse gennem generationer.

Spænd vandrestøvlerne og gå en tur på øen. I kan se vand hele vejen rundt. Øen er et mekka for ægte naturelskere. Sjældne planter, harer der suser afsted i flok og fasaner på tur. Her er omkring 100 fuglearter – se efter havørne, gærdesmutter og bramgæs. Lyt godt efter ved vandhullerne, måske kan I høre den sjældne klokkefrø.