©  Foto:

Nordisk Ferie

Nordisk Ferie tilbyder 4 separate værelser og en 3-værelses lejlighed.

Nordisk Ferie tilbyder 4 separate værelser og en 3-værelses lejlighed (udlejes som værelse eller hel lejlighed) i 2 separate vinger. Begge har private indgange. Renoveret slutningen af ​​2017, helt nye møbler. Pæne og hyggelige omgivelser, med adgang til husets have. Mulighed for solbadning på solrige dage og udendørs opholdsområde. Gratis Wifi, parkering og te / kaffe.
A fløj - Nyrenoverede 4 deluxe-værelser (3 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse) med fælles badeværelse ligger i fløj A, på første sal. Alle værelser har ekstra komfortable senge (Dream Zone), 2 af dem har skrivebord sammen med fladskærms-tv og tv-boks. Børnevenligt, har sikkerhedslås på trappen. Hyggelig morgenmad og tv / mødelokaler med stort fladskærms-tv ligger i stueetagen. Det har egen indgang og kan bookes som privat enhed til en familie eller en gruppe af mennesker op til 8 personer.
B fløj - 2 soveværelser med dobbeltsenge (sammenkoblet) og 1 enkeltværelse med fælles badeværelse, køkken, spiseplads, stor stue. Det kan lejes som værelser eller hel lejlighed og rumme op til 8 personer. Den er placeret på første sal med separat indgang.
Ejendommen er ikke-ryger, ingen kæledyr tilladt.
1,6 km fra Rudkobing centrum, shoppingområde, museum, strand, Rudkobing - Stryno færge - Direkte adgang til Spodsbjerg - Tars færge.