©  Foto:

NPFLINT art & holiday house

I Niels Peters feriehus er der plads til at du kan male, skrive eller lave andet kreativt arbejde i det tilhørende atelier i haven.

I det charmerende gamle bondehus i Søby får du de skønneste rammer til en kreativ ferie. Huset er hyggeligt indrettet og appelerer til kunstnere af enhver art og andre kreative, der ønsker en anderledes ferie. 

Du kan også leje huset og benytte det som refugie, når du har brug for ekstra behagelige rammer med plads til fordybelse, ro og fuld fokus på det kustneriske og kreative arbejde. 

Huset ligger centralt i Søby ikke langt fra Farmers Market hvor du kan købe lokalt producerede produkter, Dagli'Brugsen, Finns Bageri og ikke mindst tæt på to af Ærøs smukkeste badestrande.

I huset er der 5 senge, et glimrende køkken med basis køkkengrej, køleskab, fryser samt opvaskemaskine. Et badeværelse med karbad og wc samt en vaskemaskine af ældre dato. Huset opvarmes af elradiatorer samt brændeovn. Til huset hører en stor og grøn 'vild med vilje'-have.

Når du lejer huset har du desuden mulighed for at få en plads i Niels Peters galleri, der ligger på samme matrikel som feriehuset og atelieret.